Coliere la baza gâtului

Cum se pot combina tendința recentă a colierelor cu bretelele subtile? Suntem primii care au descoperit modul de a le combina! PROMEES oferă diverse modele de coliere cu și fără dantelă. Colierele, împreună cu bretelele decorative pentru sutien, vă vor înfrumuseța lenjeria intimă, o vor face unică și vă va spori încrederea în dumneavoastră.

Coliere cu benzi

Toți ne amintim de colierele din anii 90. Erau foarte la modă în acea perioadă. Acele coliere lipite pe corp au revenit și reprezintă un accesoriu unic pentru orice stil – inclusiv pentru rochiile elegante și ținutele sport.

Nu putem uita modelele de coliere cu benzi de la PROMEES. Datorită unor accesorii cum ar fi colierele sau bretelele decorative, lenjeria dumneavoastră va atrage privirile pentru că va deveni facinantă, cochetă și seducătoare. Verificați oferta noastră. Cu accesoriile de la PROMEES, veți avea un set unic de lenjerie intimă.

Toate produsele de la PROMEES sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Datorită conceptelor exacte, acestea se vor potrivi perfect corpului dumneavoastră.

Produsul a fost adăugat cu succes în coșul tău de cumpărături
Quantity
COȘUL TĂU CONȚINE 0 PRODUS. COȘUL TĂU CONȚINE 1 PRODUS.
Total
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE CONTINUĂ SPRE DECONECTARE