LIVRARE ȘI RETURNARE

CÂT COSTĂ LIVRAREA?

……………………………………………….

CÂND VA AJUNGE COMANDA MEA?

Executăm comenzile plasate până la ora 14:00 p.m. în fiecare zi lucrătoare. Toate produsele noastre sunt transportate de Urgent Cargus. Transportul durează până la …………. zile lucrătoare, în funcție de destinație.

În decursul timpului, pot exista întârzieri ocazionale datorate procedurilor vamale sau de curierat care pot afecta termenul de livrare.

 

SCHIMBURILE ȘI RETURURILE EFECTUATE DE PROMEES – CE PRESUPUN?

Oferim o procedură rapidă și confortabilă de schimbare și returnare. Pentru noi este foarte important să vă bucurați de produsele achiziționate de dumneavoastră.

Vă rugăm să observați că nu vom accepta marfa uzată, spălată sau deteriorată datorită utilizării necorespunzătoare. În cazul în care există o situație specială, vă rugăm să ne contactați.

Dacă este posibil, vă rugăm să anexați o chitanță sau o copie a acesteia.

Alegerea curierului este la latitudinea dumneavoastră, cu toate acestea, vă recomandăm să utilizați metoda de livrare de lux.

Nu putem fi considerați răspunzători pentru produsele pierdute în timpul transportului, prin urmare vă recomandăm să trimiteți produsele returnate prin poștă recomandată și să păstrați dovada expedierii.

 

CÂT TIMP AM LA DISPOZIȚIE PENTRU A RETURNA PRODUSELE?

Pentru a returna sau schimba un produs livrat, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice la data primirii. În cazul în care nu puteți organiza returnarea, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj la adresa de e-mail office@promees.ro

 

CINE ACOPERĂ COSTUL UNUI RETUR SAU SCHIMB?

NU acoperim sau rambursăm costurile de transport suportate pentru returnarea produsului (produselor) către PROMEES pentru retur/schimb sau rambursarea costurilor.

 

CUM ORGANIZEZ UN RETUR?

Vă rugăm să ne transmiteți un mesaj la adresa de e-mail office@promees.ro  și să ne transmiteți produsul (produsele) pe care doriți să îl (le) returnați.

 

CUM ORGANIZEZ UN SCHIMB?

Vă rugăm să ne transmiteți un mesaj la adresa de e-mail office@promees.ro 


Produsul a fost adăugat cu succes în coșul tău de cumpărături
Quantity
COȘUL TĂU CONȚINE 0 PRODUS. COȘUL TĂU CONȚINE 1 PRODUS.
Total
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE CONTINUĂ SPRE DECONECTARE